Logo

Tetőfedés

Új tető kiépítését, régi tető felújítását vállaljuk - több évtizedes tapasztalattal!️

Legyen szó cserépről, cserepeslemezről, állókorcos tetőfedésről, paláról, zsindelyről, bádogról, bitumenes szigetelésről, mi mindent megoldunk, ami a tetővel kapcsolatos!

Új tetők kiépítése, ács munkák borítókép

Új tetők kiépítése, ács munkák

Nem kell mást tennie csak küldje át nekünk házának tervrajzait, vagy hívjon ki ingyenes felmérésre! Szakembereink a tervek/felmérés alapján személyre szabott ajánlatot tudnak készíteni Önnek és segítenek a megfelelő anyagok kiválasztásában, akár beszerzésében is. Vállaljuk tetőszerkezetek, kocsibeállók, fedett teraszok, előtetők készítését.

information Keressen minket bizalommal a hét bármely napján a telephone receiver +36 70 432 1710 telefonszámon vagy WhatsAppon, illetve a dachbauinfo@gmail.com e-mail címen!

Kérjen ajánlatot most
Cserepeslemez tető borítókép

Cserepeslemez tető

Linbad, Gerard tetők kitűnő megoldás, legyen szó új tető építéséről vagy régi tető felújításáról.

Ideális választás ráépítésnél, alacsony hajlásnál, vagy íves szerkezetnél olyan helyzetekben, amikor a tetőt nem szabad terhelni. Ráépíthető a régi tetőfedő anyagra is.

Kérjen ajánlatot most
Cserepes tetőfedés borítókép

Cserepes tetőfedés

A természetes anyagokból készült kerámia vagy beton tetőcserép, hosszú élettartamú, megbízható megoldás. A megfelelő kivitelezés, a méretpontosság elengedhetetlen az időtállósághoz. 

Kérjen ajánlatot most
Korcolt tetőfedés borítókép

Korcolt tetőfedés

Modern megjelenést kölcsönöz otthonának. Rendkívül ellenáll az időjárás viszontagságainak, valamint kevés karbantartást igényel.

Kérjen ajánlatot most
Bitumenes tetőfedés borítókép

Bitumenes tetőfedés

Egyszerű, gyors kivitelezés jellemzi, nem utolsó sorban költséghatékony, viszont rövidebb élettartamú a többi tetőhöz képest.

Kérjen ajánlatot most
Pala tetőfedés borítókép

Pala tetőfedés

Spanyolországból származó natur palából vállalunk tetőfedést és falakburkolást. Minimalista, letisztult formát ad a tetőnek.

Kérjen ajánlatot most
Trapézlemez tetőfedés borítókép

Trapézlemez tetőfedés

Elsősorban ipari tetőfedésre ajánljuk, ahol acél tartógerendákhoz rögzítve ideális tetőburkolóként szolgál a horganyzott vagy színes trapézlemez.

Kérjen ajánlatot most

Ajánlatkérés

Írjon nekünk, és mi rövidesen felvesszük önnel a kapcsolatot